Четка За Почистване на Чаши, Дървена Дръжка Бутилка Четка с Перфорирана Чучур на Чайник Четка за Лесно Премахване на Петна за Стоманени Съдове на Мивката за Почист?
  • New

Четка За Почистване на Чаши, Дървена Дръжка Бутилка Четка с Перфорирана Чучур на Чайник Четка за Лесно Премахване на Петна

BGN 12.15

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Г-образна извита глава на четка, предназначени за ефективно почистване на някои мъртви ъгли и лесно отстраняване на петна и замърсявания.Дървена дръжка, разработена в съответствие с ръчно изземване, удобен и трудозатратна.Дръжката на тази четка перфорирована, което допринася за свързване на стоманени тръби и задържа силата на място.Тази четка е добър помощник за почистване на кухня и може да отговори на нуждите почистване на различни съдове за готвене.Тази чистящую четка може да се използва за изолирани чаши, чаши, бебешки бутилки, стомана, съдове за готвене, мивки и т.н. Характеристика : 1. Тази чистящую четка може да се използва за изолирани чаши, чаши, бебешки бутилки, стомана, съдове за готвене, мивки и т.н. 2. L-образна извита глава на четка, предназначени за ефективно почистване на някои мъртви ъгли и лесно отстраняване на петна и замърсявания.3. Дървена дръжка, конструированная според ръчно функциите за снимане, удобен и трудосберегающа.4. Дръжката на тази четка перфорирована, което допринася за свързване на стоманени тръби и задържа силата на място.5. Тази четка е добър помощник за почистване на кухня и може да отговори на нуждите почистване на различни съдове за готвене.Спецификация : Тип елемент : Дървена дръжка Бутилка Brush Short Размер на дръжки : Approx. 28x6. 5 см / 11x2.6in14.5cm / 5.7 in Long Размер на дръжки : Approx. 40x6. 5 см / 15.7 x 2.6 15cm-rgb dmx in / 5.9 in Weight : Approx. 134 g / 4.7 oz Package Списък : 2 x Чаша Забележка : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Wooden Handle Bottle Brush
Short Handle Size:
Approx. 28 x 6.5cm / 11 x 2.6in
14.5cm / 5.7in :
Long Handle Size:
Approx. 40 x 6.5cm / 15.7 x 2.6in
15cm / 5.9in :
Weight:
Approx. 134 g / 4.7 oz
Package List:
2 x Cup Brush :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :