FODETAILS Телескоп за Възрастни Астрономия, 70 мм Астрономия Рефрактор Телескопи за Възрастни и Деца, Начинаещи с Регулируем Статив за Пътуване Монокуляр Зрителната Тр?
  • New

FODETAILS Телескоп за Възрастни Астрономия, 70 мм Астрономия Рефрактор Телескопи за Възрастни и Деца, Начинаещи с Регулируем

BGN 56.70

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висококачествена оптика】Преносим телескоп напълно покрити с оптичен стъклен обектив създава невероятни снимки и защитава вашите очи.Перфектен телескоп за астрономи, исследующих звездите и Луната. 【Високо увеличение на】Преносим телескоп, снабден с два окулярами с различни увеличениями и увеличително обектив, можете свободно да систематизира и да наблюдават обекти на различни разстояния и размери.finderscope с монтаж за монтиране на стена и напречни линии вътре улеснява намирането на обекти. 【Обмен в реално време】Можете да правите снимки или видеоклипове и да ги споделят със своите близки и приятели в реално време, с помощта на притежателя на телефона(допълнителен подарък).Дори и да гледате планети и звезди, този телескоп-най-добрият помощник за възрастни Размер на продукта : 47*45 см, която се простира на 70 см;.