ZQSLZWZW Интелигентен Гласова Кутия за котешки тоалетни, Индукционная въртящата Почистване, Лесна за разглобяване и сглобяване, Удобно и лесно почистване, смяна на пя?
  • New

ZQSLZWZW Интелигентен Гласова Кутия за котешки тоалетни, Индукционная въртящата Почистване, Лесна за разглобяване и сглобяване,

BGN 53.58

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Яйца може да се реша.Хуманен дизайн : Няма шум на работа, дори ако работите през нощта, това няма да ви попречи да заспите и няма да се отрази на живота си, комфортно котка.Предизвикателство "Кой" може да реализира гласов контрол чрез "Tmall Guide", както и интелигентно гласово взаимодействие с мусорным резервоар без ръчно управление.Дори ако работите през нощта, това няма да ви попречи да заспите и няма да се отрази на живота си и комфорт на котката.Интелигентна кутия за котешки тоалетни сега поддържа Al voice control + APP remote control.Дълги ивици, борова дървесина и кристални котешки тоалетни са забранени.Автоматично котешката с автоматично почистване на прави котката по-лесно и по-щастливи.Конструкция : Гравитационната сензорна система се намира в долната част, ако котката ще излязат по време на работа, тя автоматично ще спре. ПРИЛОЖЕНИЕ one-touch sand change9.Smart : можете да Го свържете към мобилен телефон WIFF за дистанционно управление, и на мобилен телефон ще се показва използването на домашен любимец, за да се гарантира здравето на вашия домашен любимец.13 L на извънгабаритни смывной унитаз3. Двойна защита за cats Rated напрежение : DC 12 VProduct размер : 60×58×71 (см)Капацитет : 13 Lnotes : Подходящ за 2-4 мм котешки тоалетни. Push-съобщения за приложения full trash warehouse app10.Голямо пространство в 67 литра вътре може да се използва за няколко котки. Дистанционно конфигуриране, управление, мониторинг5.функция : 1.Материал : Повърхност е направена от екологично чист материал полипропилен, който е силен и издръжлив. Регулиране на съня по ночам7. Управление на мобилен Wi-Fi соединением4. APP machine vision operation8.Функция : Автоматично се вход и изход котки, бързо почистете котки в рамките на 120 секунди, а след това ги сложи в кутия по-долу за удобство на лечение. Автоматично почистване на мусора2.