Говорител Bluetooth Високоговорител за домашно акумулаторна малък музикален Дзен музикален плейър Йога дърво (Цвят : вграден 60 Будистка музика, размер : 11)
  • New

Говорител Bluetooth Високоговорител за домашно акумулаторна малък музикален Дзен музикален плейър Йога дърво (Цвят : вграден

BGN 189.75

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изтънчен, компактен, приятен и забавен в держании на дланта си, можете да го закачите и да използвате с любимата си шнурком, или той може да се използва като малък де, и той не заема излишно място, за да го носите със себе си.запис на майчиното диск запазва всеки тънък звук, влажни като нектар, тиха и красива, като whirlpool.Колкото повече слушате, толкова по-влажно става на сърцето си.Лесен за работа, лесен за употреба, дизайна на бутоните е скрит отстрани, прост и удобен, той е подходящ и за родителите, и възрастните, с леко докосване, има дзен-музика в съпровод, и медитацията са по-удобна.Свързване на Bluetooth, музика както на вас ви харесва, превключване на режима Bluetooth, вие можете свободно да се свързват към мобилните телефони, компютрите и да ги използват като компютърни тонколони. 1. Клавиш за захранване/клавиш перехода2. Бутон за пауза/възпроизвеждане/да отговорите на повикване(единичен цикъл, последователно възпроизвеждане, случайното възпроизвеждане) 3. Кратко натискане на песента/продължително кликване за увеличаване на громки4. Кратко натискане на предишната песен/продължително натискане на силата на звука за уменьшения5. Порт за зареждане (червена светлина е включен по време на зареждане, червена светлина на разстояние при пълно зареждане)Размер : 68*68* 38mm Rated мощност : 1.8 w Weight : 140g Capacity : 3.7 V600m Ah Charging време : по-малко от 3 hours Bluetooth : V4.2+EDR (A2 DP)продължителност : около 4-5 часа при максимална сила на звука.