Гарафа за вода От Неръждаема Стомана Бутилка Студена Вода с Откриващото и Капак Сгъсти Стомна с Дълъг Уста Творчески Кана Сок Кана Студен Чай Стомна (Размер : Малка)
  • New

Гарафа за вода От Неръждаема Стомана Бутилка Студена Вода с Откриващото и Капак Сгъсти Стомна с Дълъг Уста Творчески Кана

BGN 31.42

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★Подходящ за използване на закрито и на открито.Отличен за събирания, партита, барбекю.Must-have за дома, офиса, ресторанти, барове, басейни. ★Тази стомна е с тегло 50,7/67,6 грама и достатъчно голям, за ежедневна свободно ползване или обслужване на гостите по време на партита. ★Висок клас анти-ошпаривающая дръжка от неръждаема стомана, удобен за задържане, анти-ошпаривающая и устойчива на плъзгане, дръжка сварена траен, безопасен за използване. ★Лесно измиване : голяма уста в горната част може да ви позволи лесно измиване стомна четка с дълга дръжка или ръце. ★Ние се ангажираме да предоставя качествени продукти за нашите клиенти.Ако в някакъв момент не сте доволни от нашия продукт, моля, свържете се директно с нас, за да можем да го направиш правилно.