SHISEDO PROFESSIONAL SUBLIMIC FUENTE FORTE DD Шампоан за пърхот Кожа на главата - Грижа за кожата на главата - Произведено в Япония - Essential Hub - 500 мл.
  • New

SHISEDO PROFESSIONAL SUBLIMIC FUENTE FORTE DD Шампоан за пърхот Кожа на главата - Грижа за кожата на главата - Произведено

BGN 59.14

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

SHISEDO PROFESSIONAL SUBLIMIC FUENTE FORTE DD шампоан за пърхот кожа на главата - Грижа за кожата на главата - Произведено в Япония - Essential Hub - 500 мл. Политика на връщане : Тези продукти НЕ подлежат на връщане и на връщане, тъй като те са в чужбина да изпратите, ако само продукти, които не са верни, както е показано на страница, дефектни или повредени.Произведено в Япония.Премахва пърхот и сърбеж на кожата на главата.SHISEDO PROFESSIONAL SUBLIMIC FUENTE FORTE DD шампоан за пърхот кожа на главата - Грижа за кожата на главата - Произведено в Япония - Essential Hub - 500 мл. - Политика на връщане : Тези продукти НЕ подлежат на връщане и на връщане, тъй като те се намират в чужбина, ако само продукти, които не са верни, както е показано на страница, дефектни или повредени. - Произведено в Япония - От пърхот и сърбеж на кожата на главата - Премахва пърхот и сърбеж - Система за подобряване на кожата на главата помага да се поддържа здрава кожата на главата и поддържа растежа на косата - Предпазва кожата на главата от uv лъчи, цветен прашец и прах ФПЧ2.5 - Свеж цветен аромат със зелен, билков аромат - Комфортен освежаващо усещане - на Кабинковия клас.