Puccy 3 Pack Против Light Blue Screen Protector Film, съвместим с цифров фотоапарат OLYMPUS SZ-10 TPU Guard ( Не закалени стъклени стъпала )
  • New

Puccy 3 Pack Против Light Blue Screen Protector Film, съвместим с цифров фотоапарат OLYMPUS SZ-10 TPU Guard ( Не закалени

BGN 10.38

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Намалете умората на очите,главоболие и ефективно предотвратите късогледство.Той има отлични самовосстанавливающимися свойства, устойчиви на фин надраскване на повърхността, ако тя надраска на определена дълбочина . Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась ли филм или няма, ако има такъв, използвайте пылепоглотитель за отстраняване на прах преди да инсталирате. Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване.Ако има някакъв прах, моля, използвайте пылепоглотитель за отстраняване на прах преди да инсталирате. С помощта на силиконово лепило, който лесно се отваря, безвоздушная обработка елиминира мехурчета въздух, а адсорбция протича по естествен начин. Самовосстанавливающаяся фолио покритие, с отлична поддръжка на надраскване и формуемостью. Предпазва вашето устройство от твърда твърдост, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък.Моля, обърнете внимание, че протектор на екрана-това е гъвкав пластмасов филм, а не от закалено стъкло.② За инсталацията, тъй като това е много тънък филм, tpu, на скъсани детайли, може да получите на прах, оставя отпечатъци от пръсти, скручивающиеся ръбове и т.