iplusmile Багажник за пробирок 6 дупки Дупки Лабораторни шкафове за Пробирок Притежателите на Пластмасови Шкафове за Пробирок за Пробирок (случаен цвят, 3шт)
  • New

iplusmile Багажник за пробирок 6 дупки Дупки Лабораторни шкафове за Пробирок Притежателите на Пластмасови Шкафове за Пробирок

BGN 7.19

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стелажи за пробирок имат прост дизайн, но са много практични за употреба.Лек и портативен, лесен за носене.Багажник за пробирок добре полируются и не травмируют на ръката при употреба.Багажник за пробирок са подходящи за училището и лабораторна употреба.Багажник за пробирок са изработени от материал, тя е здрава и е трайна употреба.Описание, Изработени от материали и с 6 дупки, този багажник за пробирок идеален за лабораторна употреба.Множество и моющаяся, тя има и изчезва.Той добре полирани и не травмирует на ръката при употреба.Добър helepr за вас в лабораторията или вкъщи.Характеристики - Цвят : случаен цвят - Материал : ABS Размер : около 16. 00 X5. 00 X5. 00cm/ 6. 29 X1. 97 X1. 97inch - Предприети от високо качествени материали, той ще ви служи дълги години.- Изящна изработка и красив външен вид осигуряват популярността му.- Натурален и екологично чист, за многократна употреба и моющийся.- С 6 дупки, достатъчно, за да можете да вмъкнете тръбата.- Добър хелепр за вас в лабораторията или вкъщи.- Цвят : Случаен цвят.- Размер : 16 X5 X5 CM.Пакетът включва 3 x, багажник за пробирок.