21600PCS маникюр Rhinestones Crystal Kit Round скъпоценни Камъни Diamonds Нокти Decorations EBANKU Flatback Кристал Beads for Нокти and Craft САМ Design Making(3/4/ 5mm)
  • New

21600PCS маникюр Rhinestones Crystal Kit Round скъпоценни Камъни Diamonds Нокти Decorations EBANKU Flatback Кристал Beads

BGN 16.79

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Изобилие кристали Flatback】Включва 8 цвята кристали нокти AB. 3 размер от всеки цвят : 3мм 11200пкс, 4мм 6400пкс, 5мм 4000пкс.Напълно 21600шт кръгли кристали и скъпоценни камъни за занаяти и дизайн нокти. 【Ценен комплект за нокти】Пакетът също така съдържа дръжка за избор на страз, две триъгълни тава за страз, пинсети и кутия за съхранение.Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да ви помогне много лесно да завърши САМ занаятите, маникюр, diamond живопис, скъпоценни камъни makeup. 【Е изработен от качествена смола】С напреднала технология за рязане на планински кристал и покритие, AB, диаманти нокти блестят като истински стъклени кристали.имат по-добра производителност в ефектен цвят и е пламнал в продължение на дълго време. 【Лесен за употреба и преносим】Всеки стил има малка чанта, опаковани и поставен в друга мрежа, за да се гарантира, че диамантите за нокти ще се смесва, когато те пристигнат.Удобно, за да изберете любимия си цвят и размер.Качество и професионално обслужване за EBANKU маникюр Доставки : Ако не сте доволни от плоска задната част на нокътната бижу или имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да решим проблема.