Aicosineg PVC Пластмасови Тръби Дължина на Маркуча Тръби за Промишлено Оборудване на Лабораторията на Превозни Приложения Градина е Ясно 0.98ID x 1.18OD x 3.28 фута(1 бр.)
  • New

Aicosineg PVC Пластмасови Тръби Дължина на Маркуча Тръби за Промишлено Оборудване на Лабораторията на Превозни Приложения

BGN 48.48

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

98"Външен диаметър : 30 мм / 1. Моля, обърнете се към снимката и изберете най-подходящия вид, преди да поръчате. Пластмасов шланговая тръба се прилага за промишлени и селскостопански, инженерни, рыбоводным и други области, или лабораторна применениям за пренос на течности и газове, като въздушният маркуч за аквариуми и резервоари, водоеми, вътрешни водни пътища градина и други домашни приложения. Тази мека и гъвкава тръба, предназначена за различни помпи и транспортни приложения, тя не само е добра електрическа изолация и огнестойкостью, но също има добри свойства на разтягане, огъване, компресия и ударопрочности, както и обикновено са устойчиви на повечето основи, алкохол и слаби киселини и химикали. 【ПРИЛАГАНЕТО на】- Пластмасов шланговая тръба се прилага за промишлени и селскостопански, инженерни, рыбоводным и други области или лабораторна применениям за пренос на течности и газове, като въздушният маркуч за аквариуми и резервоари, водоеми, вътрешни водни пътища градина и други домашни приложения. Тръбопровод ПВК облечен за общи индустриални приложения с ниско налягане за транспортиране на химични вещества, течности, газове и твърди тела съответния гранули размер като на машинно оборудване за автоматизация на въздушни линии, фабрики и пневматични линии.Aicosineg PVC Пластмасов маркуч Pipe Description : 1. PVC тръби, устойчиви на абразия и корозия, завои и обрати няма да доведе до унищожаване на тръби; Гладка вътрешна повърхност осигурява лесна доставка и лесна за почистване. 【Забележка】- PVC прозрачна тръба има определен пластмасов вкус и не е подходящ за използване в хранителни продукти, като битова питейна вода; Моля, обърнете се към снимката и изберете най-подходящия вид, преди да поръчате.28 Feet Package Съдържание : 1 X Пластмасова Pipe NOTE : 1.