Черен Ключ на Притежателя на Дървени Куки с Любов Форма на Слон Тема Декоративни, за Стенен Декор, за да затвори Ключовете Шалове Каишки за Домашни любимци в Предна?
  • New

Черен Ключ на Притежателя на Дървени Куки с Любов Форма на Слон Тема Декоративни, за Стенен Декор, за да затвори Ключовете

BGN 41.28

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ключодържател за съхранение : стенен ключодържател може да ви помогне пълноценно използване на пространството стена, да се избегне объркване и загуба. 5 единични куки за окачване на ключове, чадъри, палта и шапки, кучешки каишки, портмонета, аксесоари, колани и т.н. Украса кука за ключове на стената : този селски ключодържател може да се използва като малък украса за вашия дом.Можете да го затвори в своя вход, коридор, има вратата, хол, фоайе, килер, кухня, пералня и пералното помещение, гараж, dieses, офиса и т.н. на Организацията по най-добрия начин : без повече загубени ключове или приспособления!Стенен ключодържател King Live (дължина : 11,4 инча, ширина : 7 см, височина : 0,3 инча)-това е идеалното място за това, за да може внимателно се всичко необходимо на едно място-гише за всички ваши важни неща.Инсталацията е максимално проста : в комплекта е включено всичко необходимо инсталация на оборудването.Независимо дали вашия вход, антре, кухнята или офиса, можете да бързо да болтове и щифтове-този удобен ключодържател ще се превърне в чудесно допълнение към всяка стая.Най-добрата идея за подарък : можете да предоставите монтиран на стената ключодържател за вход, кухненски или задната част на врата.Това е идеалният подарък за нов дом, рожден ден или друго тържествено събитие.