zxbaers Хляб Куц Режещ Инструмент,Тестото Като Слэшер Инструменти за Печене Кваса на Хляб, Нож, Бръснач Нож Като Инструменти с 10 Остриета за домашен хляб Хляб Аксесоар?
  • New

zxbaers Хляб Куц Режещ Инструмент,Тестото Като Слэшер Инструменти за Печене Кваса на Хляб, Нож, Бръснач Нож Като Инструменти

BGN 4.79

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подаръци за хлебарите-Инструмент bakers lame bread-чудесен подарък за семейството или за приятелите, които обичат печка.Той може да е и лесно да се намали най-деликатната сладкарски изделия и пица.Подходящ за хляб, торта, сладкиши, торти с крем, пица, печене и т.н. Ефект от рязане, острие много по-добре, отколкото при опит да се нарязва с много остър нож, прави своя хляб като хляб от една фурна.Остри ножове подменят се лесно и лесно се обръщат всяка острието, за да използвате 4 ъгъла.Устойчива на плъзгане конструкция-три малки панти, монтирани в края и в средата на дръжки, за да може да я държи по-здраво, когато се използва.И лесно почистване! ! !.Опаковката съдържа : 1 бр Хляб Куц режещ инструмент, 10 бр Ножове, 1 бр кожен калъф за нож.Хляб Куц размер : 19см.Размер на острието : 4.3x2.2см.Цвят : както е показано на фигурата.Материал : Неръждаема стомана.Пакета съдържа : 1 x хляб Куц режещ инструмент,.10 x остриета,1 x кожен калъф нож.zxbaers хляб Куц режещ инструмент,Тестото Като Слэшер Инструменти за Печене Кваса на Хляб, Нож, Бръснач нож Като инструменти с 10 остриета за домашен хляб Хляб Аксесоари.