FUNLEX Храни силиконова бутылочная четка 2 в 1 Бутылочной зъби Чисти с Дълга дръжка и гъвкава сламен четка във Вътрешността на Цветни и безопасни за детето (черен)
  • New

FUNLEX Храни силиконова бутылочная четка 2 в 1 Бутылочной зъби Чисти с Дълга дръжка и гъвкава сламен четка във Вътрешността

BGN 5.19

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★[По-безопасни и по-здравословни] Той е изработен от хранително-силикон(-40℃~200℃), така че той е безопасен за почистване на бутилки и чаши, а също така и за бебето. ★[Се използва за дълъг живот] може да се използва повече от 8 години.Въпреки че в условия на ниска или висока температура, тя може също така да се запази в продължение на дълго време. ★[Чисти сламки и ъгли] Мека гъвкава четка може да се използва за почистване на обикновените соломинок, включително различни извити сламки.Може също така да изчистите долния ръб и ъгъл на бутилки и чаши.Може да се използва за почистване на малки бутилки,чаши,капачки и други материали за соломинок бебешки бутилки или обикновени соломинок, като диета за по-здрава.Силиконов перваза и слама четка ще гъвкавост, за почистване на ъгли. ★[Дългата шия и противоскользящий ръчка] се Използва за почистване на бутилки с 30 мм+ врата с плъзгане дръжка дизайн е лесно да се разбере.Може също така да изчистите долния ръб и ъгъл на бутилки и чаши.Силиконов перваза и слама четка ще гъвкавост, за почистване на ъгли. ★[2 1] Той е направен от гъвкави сламен четка вътре в опашката, дълъг, един треньор, който може лесно да се извади. ★[Се използва за дълъг живот] може да се използва повече от 8 години.Въпреки че в условия на ниска или висока температура, тя може също така да се запази в продължение на дълго време. ★[Чисти сламки и ъгли] Мека гъвкава четка може да се използва за почистване на обикновените соломинок, включително различни извити сламки.