Дарлинг Сувенир през Цялата Цветна Рамка Запазите Датата на Етикети Сватба Персонализирани Имена на Младоженеца на Булката и Дата Плик Печат на 45 бр.
  • New

Дарлинг Сувенир през Цялата Цветна Рамка Запазите Датата на Етикети Сватба Персонализирани Имена на Младоженеца на Булката

BGN 5.59

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✤ Darling souvenir е водещ дизайнер и производител на декор за партита, специализирана в персонални партийни принадлежностях.Вие ще получите 45 стикери за всяко извършено брой. ✤ Дигитален печат върху висококачествени самозалепваща хартия с ярки цветове.Стоки Darling винаги е изработена от висококачествена хартия, материали, тъкани и мастило. ✅ ЦВЯТ : праскова и зелен.Благодаря за подкрепата на ръчно изработени! ✤ Размер : 1,6 инча кръгли стикери.Всеки екран е различен.✤ В КОМПЛЕКТА са ВКЛЮЧЕНИ : 45 лепило кръгли стикери, създадени от Darling souvenir е.КАК да НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА : Натиснете на бутона "Configure now" в горния десен ъгъл, попълнете вашите потребителски данни и начертайте поръчка.Благодаря ви, че направихте Този спомен част от вашия специален случай! ✤ Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас!Ако не намерите точно това, което ви трябва в моя магазин, моля, свържете се с нас и аз с удоволствие ще ви подкрепят в направен по поръчка на поръчка.Моля, тройна проверка на наличието на грешки и правописни грешки, преди пускането на поръчката. ✅ Размер : кръгли етикети с диаметър 1,6 инча.Моля, тройна проверка на наличието на грешки и правописни грешки, преди пускането на поръчката. ✤ ЦВЯТ : праскова и зелен.✤ КАК да НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА : Натиснете на бутона "Configure now" в горния десен ъгъл, попълнете вашите потребителски данни и начертайте поръчка. ✅ Дигитален печат върху висококачествени самозалепваща хартия с ярки цветове.Идеална за запечатване на пликове със запазване на дата.Те са с диаметър 1,6 инча.✅ ВКЛЮЧВА В СЕБЕ си : 45 лепило кръгли стикери, разработени Darling souvenir е.Те са разработени, отпечатани на висококачествена самозалепваща хартия за етикети и опаковани ръчно.Стоки Darling винаги е изработена от висококачествена хартия, материали, тъкани и мастило.