Изискан хранително-вкусовата калъф Мрежест екран Хранителни седалките Чадър Палатка Всплывающая окото 31 Храна Криптирани Мрежи за улицата, партита, пикници, барб?
  • New

Изискан хранително-вкусовата калъф Мрежест екран Хранителни седалките Чадър Палатка Всплывающая окото 31 Храна Криптирани

BGN 28.80

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Също така се използва в градината за защита от котки, птици и животни, за поддържане на чистотата на храна. 【 EASY OPEN/CLOSE MECHANISM 】 Лесна открита хранителна мрежа; Окото палатка pop up pull string w/ pin-up в горната част за заключване; Лесни за почистване, ръчно пране хранително-вкусовата капачки; Премахване на петна, като палатки влажна кърпа.Но също така е идеален за повдигнатите градински лехи, за да защитите разсад от ял охлюви, но водата и въздуха, могат да се движат свободно, като осигурява на вашите растения зелена и здравословна среда на растеж. За да сгънете, просто натиснете бутона за сгъване. 【Градински растения Протектор】 може да се използва като экранный чадър за употреба на открито, той перфектно се таят разсад, така че скакалци, птици и охлювите не могат да стигнат до тях, но водата и въздуха, могат да се движат свободно, като осигурява на вашите растения зелена и здравословна среда на растеж.Може да се закача за съхранение.