Протектор на екрана на мобилен телефон MengFeng 0.1 mm Взривозащитен Мек TPU Пълен Протектор на екрана Съвместим за резервни части за мобилни устройства край на Галактика?
  • New

Протектор на екрана на мобилен телефон MengFeng 0.1 mm Взривозащитен Мек TPU Пълен Протектор на екрана Съвместим за резервни

BGN 8.15

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Осигурете защита за екрана на вашия телефон през целия ден.И това играе голяма роля в защита на мобилния телефон от надраскване, пръстови отпечатъци, вода, масло, прах, удар, приплъзване и така нататък.Това е вашият незаменим аксесоар за мобилен телефон.Здрав.При добри резултати той може да работи в продължение на дълго време.Да го закупите бързо, качеството на продавачи, и корабът бързо. 0.1 мм взривозащитен мек TPU на цял екран протектор за Galaxy S6 Edge.Качеството на услугата,моля, свържете се с мен, ако имате някакви въпроси!За товаре1. Мека и здрава повърхност под специален производствен процес. 2. Статична технология елиминира влиянието на пикочния мехур и увеличава здраво на екрана. 3. Лесно се отстранява без никакво лепило. 4. Висока прозрачност. 5. Защита от надраскване на екрана. 6. Подходящ за твърди и гъвкави екрана за докосване.Процедури 1. Почистване на екрана влажна кърпа, докато на екрана не остават никакви следи. 2. Отворете долния защитен слой и се дръжте удваивающиеся парчета ръце, за да е здраво затегнат защитен слой. 3. Поставете пръчка-на картата за разпространение на въздушен балон вътре в екрана, ако на екрана се образува балон. 4. Процедура залепване със защитно фолио е завършена.