Модел на Черепа на Бебето на Човек, В Пълен Размер на Черепа на Плода, Анатомия Модел на Черепа на Бебето за Здравно Обучение, Децата се Учат Образование Дисплей Инс?
  • New

Модел на Черепа на Бебето на Човек, В Пълен Размер на Черепа на Плода, Анатомия Модел на Черепа на Бебето за Здравно Обучение,

BGN 51.92

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

√ Материал _BOS_ траен Нетоксичен PVC материал, лесен за почистване.Размер : 2.75*4.72*4.33 инч. √ Реалистична модел на черепа на бебето _BOS_ Този модел интуитивно показва структурата на черепа на бебето.Подвижната долна челюст и челюстта също може да ви даде по-задълбочен поглед към него.И изхвърлете тези скучни книги и плакати, когато се учите с децата или учениците, това може да е по-добре да се стимулира тяхното желание да учат. √ Проверите за свободни _BOS_ Разработена за по-добро изучаване на структура на черепа на бебето на човека, този модел е чудесен образователен инструмент за курсове по анатомия и физиология, както и по-различен модел на главата на човек, за обучение на деца. √ Многократно използване на _BOS_ Образование, обучение, проучване на инструмент за картографиране и лабораторно декорация. √ Няколко сценарии _BOS_ Училища, болници, визуални средства в обучението на физическото ни здраве.ИМЕ : Модел на черепа на бебето на човека, модел на черепа на бебето анатомия За обучение на здравно обучение, инструмент за дисплея на образованието за обучение на деца МАТЕРИАЛ : Нетоксичен издръжлив PVC.УПОТРЕБА : Този модел интуитивно показва структурата на черепа на бебето.Подвижната долна челюст и челюстта също може да ви даде по-задълбочен поглед към него; отлично учебно помагало за курсове анатомията и физиологията и на училищното обучение, модул за обучение инструмент за показване.