Вакуум Колба Термална Бутилка с Дървена дръжка Домакински Чайник с Голям капацитет на Термална вода сак Бутилка Стъклена Подложка Топла Вода Гърне (цвят : B)
  • New

Вакуум Колба Термална Бутилка с Дървена дръжка Домакински Чайник с Голям капацитет на Термална вода сак Бутилка Стъклена

BGN 68.64

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1.Пот изолация двойн-слой с голям капацитет, изолацията 24 часова продължителна. 2.Външния слой на загерметизирован с ПП, и вътрешен слой утолщен с гальванизированным стъклена вложка, плътно пригоняя, двупластова продължителна изолация. 3.Висок подложка borosilicate стъкло е по-длиннюю живот в сравнение с традиционните клапа от неръждаема стомана, и той не е лек, за да се натрупват по време на полза и няма да има никакви тежки метали. 4.Одн-ключова преса, за да се обезвреди водата, на заустване на водите по-ровна с остри конструкция spout. 5.Дървена дръжка дизайн, тя има ергономичен компресия и комфортно чувство.Спецификация : Материал : стъклена подложка, PP Shell Color : White / Gray / Brown / Red Capacity : 1000ml Size : 25х20смтермическая изолация на Изпълнение : около 12-24 hours Note : 1. Може да бъде 1-2 см разлика в съответствие с ръчно измерване.

Material:
Glass Liner, PP Shell
Color:
White / Gray / Brown / Red
Capacity:
1000ml
Size:
25x20cm
Thermal Insulation Performance:
About 12-24 hours
Note:
1. There may be 1-2cm difference according to manual measurement.