Малка кофа за Боклук с Капак Сладък Цвете в Малък цветарски принте Ditsy Безпроблемна Текстура Елегантен с Дървени Крака боклук Прост Човешки Кръгла кофа за Боклук з?
  • New

Малка кофа за Боклук с Капак Сладък Цвете в Малък цветарски принте Ditsy Безпроблемна Текстура Елегантен с Дървени Крака

BGN 58.00

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подсилена конструкция-лесно да почистите, тя чисто и хигиенично, и в нея не е лесно да се натрупват боклуци.С толкова много налични шаблони искате да ги има във всяка стая на вашия дом!Издръжлив материал, лесен за почистване.Вашите гости ще бъдат изумени, когато научат, че това е кофа за боклук. - Лесна и хигиена употреба-ефективно скрива боклук и държи торба за боклук на място. - Преди да изпратите ние внимателно проверяваме всеки продукт, за да се уверите, че продуктът е непокътнат и внимателно опаковани, за да могат клиентите да са получили задоволителни продукти.Ако в този малък стил кошчета за боклук има нещо, което не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нас, за да можем да направи по-добре. - Красив модел на повърхността на малкия боклук кофи, не го прави като кофа за боклук, а за украшение, подходящ за вашата стая.Той е оборудван с очеловеченной вътрешната рамка, а торба за боклук лесно се фиксира и се заменя.Кръгла форма е идеална за употреба по гишетата, под мивки и други малки помещения, подходящ за тези помещения, като коридори, ъгли, между мебели и др 【Магически дизайн на капака】 Само един пръст е необходим, за по-лесно отваряне и затваряне на капака, която идеално прикрива си чувал за боклук и личния живот.Нашата мисия е да се улесни работата по дома. - Идеални за малки помещения, тези кръгли кофи за боклук идеално се вписват в шкафове за баня, неизползвани ъглите или до тоалетна. 【Творчески дървена скоба за краката】 Висококачествен дървен дизайн по-интегриран в дизайна на дома. - Поради ръчно измерване и различия в устройство може да бъде грешка 1~3 см, моля, разберете.【Удобен дизайн】 8,67"W x 14,3"H.Поставете в кухнята, в банята, в спалнята, пералня, офиса или където пожелаете.Кутията може да се предотврати разпространението на миризмата на боклук и да попречат на вашия палав домашни любимци да си боклук в кофата за боклук.