ZSCLLCQ Салон за Красота Лампа за Татуировки Студен Led Лупа Вежди Мигли или за Нокти Акне Хирургия Бестеневой под лампа 45 W Сгъваема Регулируема Може да Бъде Повдигнат ?
  • New

ZSCLLCQ Салон за Красота Лампа за Татуировки Студен Led Лупа Вежди Мигли или за Нокти Акне Хирургия Бестеневой под лампа

BGN 68.64

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Преминете химикалки, свободно затъмнение, стилен и удобен, най-добрата производителност. 【Широк спектър от приложения】 Led под лампа, подходящ за четене, поддръжка, ръководства, ентусиасти : под лампа с лупа е предназначен за хора, които се нуждаят от непрекъснат фокус или нарушения в зрението, подходящ за четене на книги, вестници, карти, документи, красота, татуировки, екрани за управление на компютъра, флакона с лекарства, занаяти и т.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез система за електронна поща.Светодиоди, няма задънена улица във всички посоки, добър ефект. Сгъваем дизайн, лесно се транспортира и по-приятно пътуване.Пазаруване!.Тази отслабена лупа е най-голямата оригиналната преломляющую стъклена лупа, която увеличава вашата работа в 18 пъти. Подходящ за занаятите, любителите на фризьорски салони, бижутери, електротехници, козметика, прецизен работа и т.На база има 5 universals за лесно преместване.Времето не е горещо, така че можете да се насладите на хобито си. 【Гъвкава настройка на обектива】 на обектива може да се върти на 270 градуса наляво и надясно, да обръщате на 180 градуса нагоре и надолу, а гъвкава поставка позволява изравняване на подробност, която трябва да обработва.Ние ще се радваме да ви помогне и да пожелая щастлив живот.Той може идеално да се завърта в двете посоки в зависимост от вашите нужди. 【Лесно да се регулират и демонтаж на】 - Млечно-бели очила, осветление и увеличаване на дизайн 2 в 1; Регулируем интензитет,Ng, за очите; Гъша шия регулируеми по височина, обектив може да се върти наляво или надясно. Спецификация : Вид на продукта : с лупа Beauty Material : Abs + Metal Magnification : 18 XAngle : 270° Adjustable Power : 50 WVoltage : 220 VPackage Съдържание : 1 X под лампа с лупа.Твърда основа, не е лесно да се плъзга, безопасно и сигурно.

Product Type:
Magnifier Beauty
Material:
Abs + Metal
Magnification:
18X
Angle:
270° Adjustable
Power:
50W
Voltage:
220V
Package Contents:
1X Floor Lamp with Magnifying Glass :