Куче Автомобили Переноска Мека, устойчива на плъзгане Сигурността на Пет Booster Seat Portable Пътен Мат Кутия за Кола Подлакътник Надраскване Клетка Гнездо - Ивица 60x50x36cm
  • New

Куче Автомобили Переноска Мека, устойчива на плъзгане Сигурността на Пет Booster Seat Portable Пътен Мат Кутия за Кола

BGN 20.32

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

17inch - Средно : 50x45x36cm/19. - Поставяне на седалката е здраво и стабилно, за да не скользило в колата, и подходящо за повечето автомобили.Спецификация : - Материал : плат - Голям : 60x50x36cm/23.Отличен дизайн на дивана с възглавница : нашият калъф за седалка на кучето може да защити вашето столче за кола от надраскване,косопад, миризма и замърсяване, както и да направите вашия домашен любимец по-сигурно.Благодаря ви!.Фиксирайте седалката е здраво и стабилно, за да не скользило в колата, и подходящо за повечето автомобили.Костюм за малки и средни кучета,пет small aniamls, можете да го поставите на конзолата в колата, за увеличаване на близостта между вашия домашен любимец и вас домашен любимец може да се насладите на гледката и се чувстват достатъчно сигурни. - Можете да се докосват или да наблюдавате вашия домашен любимец по всяко време, както и да седне на втория пилот, за да нахрани го. - Изработен от материя,издръжлив, лесен за почистване, бутон конструкция устойчива на плъзгане,за сигурност. - Костюм за малки и средни кучета,пет small aniamls, можете да го поставите на конзолата в колата, за увеличаване на близостта между вашия домашен любимец и вас домашен любимец може да се насладите на гледката и се чувстват достатъчно сигурни.

- Material:
Cloth
- Large:
60x50x36cm/23.6x19.6x14.17inch
- Medium:
50x45x36cm/19.6x17.7x14.17inch
Package Includes:
1 Piece Pet Car Seat :
Size for manual measurement, there may be a 0 to 1 cm error, belongs to the normal phenomenon. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :