Неръждаема Стомана Кафе, Черен Чук Контейнер за Смляно Кофа Кафе Аксесоари Кофа Кутия с Дървена Основа, за Използване в Кафенето
  • New

Неръждаема Стомана Кафе, Черен Чук Контейнер за Смляно Кофа Кафе Аксесоари Кофа Кутия с Дървена Основа, за Използване

BGN 62.96

Наличност
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Функция : 1. Пръчката е изработена от инженерна гума, която показва добра амортизация и предпазва дръжката на кафе машини.7 in Общият размер : прибл. 5x7 x 3,9 инча Ширина на дъното : прибл.Пръчката е изработена от инженерна гума, която показва добра амортизация и предпазва дръжката на кафе машини.Вътрешната стена на бъчви има ъгъл на дъга, и процес глазура лесно премахва прах, дълбок стил на чашата, по-голям капацитет и не е лесно да се хвърли. 166x178x98 мм / 6.2 oz Списък на пакета : 1 х Кафе, Черен Box1 x База Забележка : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване. Основата защелкивается на място, което го прави по-стабилна, така че не е нужно да се притеснявате за тряске, удобен за използване. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.6 in Тегло : Approx.Основата защелкивается на място, което го прави по-стабилна, така че не е нужно да се притеснявате за тряске, удобен за използване. Вътрешната стена на бъчва има ъгъл на дъга, и процесът на замразяване лек, за да се хвърли прах, дълбок стил на топката, по-голям капацитет и не е лесен за това да се хвърли.Практичен и необходим инструмент за кафене, магазин млечен чай и бара, специално използвани за съхранение на използваното смляно кафе. Практичен и необходим инструмент за кафене, магазин млечен чай и бара, специално използвани за съхранение на използваното смляно кафе. 185 x 169 mm / 7. Размер на кутията : Approx.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кафе земя, Материал на кутията : неръждаема стомана + дъб Форма : квадрат Цвят : Цвят на дървото Применимая сцена : Къща, магазин млечен чай, бар, кафе-сладкарница и т.Благодарим ви за разбирането.5 in Основен размер : прибл. Основата се приема дървен материал с глоба изработка на повърхността, пръскат екологично чиста боя, устойчива на насекоми и трайна.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Coffee Ground Box
Material:
Stainless Steel + Oak Wood
Shape:
Square
Color:
Wood Color
Applicable Scene:
Home, milk tea shop, bar, coffee shop, etc.
Box Size:
Approx. 166 x 178 x 98 mm / 6.5 x 7 x 3.9 in
Bottom Width:
Approx. 140mm / 5.5in
Base Size:
Approx. 215 x 201 x 114 mm / 8.5 x 7.9 x 4.5 in
Upper Size:
Approx. 185 x 169 mm / 7.3 x 6.7 in
Overall Size:
Approx. 21.5 x 20 x 11.8 cm / 8.5 x 7.9 x 4.6 in
Weight:
Approx. 1480g / 52.2oz
Package List:
1 x Coffee Ground Box1 x Base :
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :